Expoziţia lucrărilor de licenţă a absolvenţilor Academiei de Artă a regiunii Transcarpatia şi a Colegiului de artă „A. Erdely” al Academiei de Artă a regiunii Transcarpatia din Ujgorod (Ucraina)

 

Muzeul Judeţean Satu Mare-Secţia de Artă, în colaborare cu Academia de Artă a Regiunii Transcarpatia- Ucraina vă invită să participaţi la un eveniment deosebit:      Expoziţia lucrărilor de licenţă a absolvenţilor Academiei de Artă a regiunii  Transcarpatia şi a Colegiului de artă „A. Erdely” al Academiei de Artă a regiunii Transcarpatia din Ujgorod (Ucraina)

Academia de Artă a Regiunii Transcarpatia – care în anul 2016 a sărbătorit 70 de ani de la înfiinţare- are în componenţă două facultăţi- Design şi Artă decorativă şi Artă plastică- şi  Colegiul de artă „A.Erdely”, cu urnătoarele specializări: Artă plastică, Artă decorativă, Restaurare – pictură, grafică, ceramică, metal, lemn – , Design.

Secţia de Artă a Muzelui Judeţean Satu Mare, găzduieşte pe simezele sale creaţiile absolvenţilor prestigioasei instituţii de învăţământ din Ucraina, prezentând publicului sătmărean lucrări de pictură – portret, peisaj, natură statică, compoziţie -, grafică (linogravură), artă decorativă  precum şi câteva proiecte de design publicitar.

Vernisajul va avea loc joi 9 august 2018, ora 14.00, la sediul Secţiei de Artă a Muzeului Judeţean Satu Mare, P-ţa Libertăţii nr 21.

Vă  aşteptăm !

 

 

Lasă un răspuns